Mikulás az állatparkban – Izgalmas kalandra hívják a kicsiket és nagyokat
Fotó: Trifonov Éva

Izgalmas Mikulás kalandra hívják a kicsiket és nagyokat 2022. december 3-4-én a Nyíregyházi Állatparkba. A családi hétvégén a park varázslatos téli köntösbe öltözik és tematikus helyszínekkel, izgalmas programokkal várják a vendégeket.

 

Ingyenes, egész napos programokkal várják december 3-4-én a Nyíregyházi Állatparkba a vendégeket. A nagyszínpadon többek között Hóangyal koncert és Mikulás anyó buborékshow-ja lesz látható, az India-házban berendezett családi fotósarokban pedig nemcsak szelfizni lehet a Mikulással, de jelmezek is várnak a vállalkozó kedvű gyermekekre és szüleikre.

„Izgalmas kezdeményezés, hogy Mikulás kalandra hívjuk a kicsiket és nagyokat 2022. december 3-4-én a Nyíregyházi Állatparkba. A családi hétvégén a park varázslatos téli köntösbe öltözik és tematikus helyszínekkel, izgalmas programokkal várjuk a vendégeket. Ingyenes egész napos programjaink:

– a nagyszínpadon Hóangyal koncert és Mikulás anyó buborékshow-ja lesz látható,

– az ázsiai elefántok mellett Candylandben – a nyalánkságok birodalmában – kalandozhatunk,

– a Viktória-házban misztikus varázslatok várnak a gyermekekre,

– a tradíciókat kedvelők hagyományos Betlehemet is láthatnak, és békebeli játékokkal játszhatnak a parasztudvarban,

– a hópárduc kifutójánál a Grincs Világába tekinthetnek be a gyermekek,

– az India-házban berendezett családi fotósarkunkban nemcsak szelfizni lehet a Mikulással, de jelmezek is várnak a vállalkozó kedvű gyermekekre és szüleikre.”

A Mikulás a cápát is meg fogja látogatni, de lesz menő, manós fókashow és megannyi kaland – tette hozzá Révészné Petró Zsuzsa. Jegyek már elővételben válthatóak, de a helyszínen is vásárolhatóak, a belépéskor pedig mikuláscsomaggal kedveskednek a gyerekeknek.

Kapcsolódó galéria

Hétvégén érkezik a " Nagy mikulás kaland" a Nyíregyházi Állatparkba