Idén újra eljött a Rotary Mikulás
Fotó: Trifonov Éva

A Rotary Club Nyíregyháza a Covid-járvány okozta kétéves kihagyás után az idén újra megrendezte hagyományos Mikulás ünnepségét, melynek a Megyeháza adott helyszínt.

Az ünnepségre a club a Bárczi, a Göllesz és a Ridens iskola gyermekeit hívta meg, akikhez csatlakoznak a Rotary Club ifjúsági szervezetei az EarlyAct és az Interact club tagjai.

Mikulással és krampuszokkal várták a gyerekeket a Megyeháza dísztermében hétfőn reggel a Rotary Mikulás-napi ünnepségére. A műsorban élő bábelőadás és a Művészeti Szakgimnázium növendékei biztosították a felhőtlen hangulatot. A tanulók mikuláscsomaggal távozhattak a rendezvényről.

„2 éves kihagyás után most tudtunk először élőben találkozni a gyerekekkel, az elmúlt két évben is megajándékoztuk őket, de most személyesen is sor került erre. Az ünnepségre a club a Bárczi, a Göllesz és a Ridens iskola gyermekeit hívta meg, akikhez csatlakoznak a Rotary Club ifjúsági szervezetei az EarlyAct és az Interact club tagjai. Ezzel összesen 800 gyermeknek adtunk ma csomagot, igyekeztünk azoknak a partnereinknek vinni, akik minden évben várnak erre a csomagra. Itt, a Megyeházán Mikulással és krampuszokkal várták a gyerekeket, élő bábelőadás és táncház várta a gyerekeket. A tanulók mikuláscsomaggal távozhattak a rendezvényről, mosolygó arccal” – mondta Diczkóné Untener Mónika – RC Nyíregyháza, soros elnök.

A club a Covid-járvány okozta kétéves kihagyás után az idén újra megrendezte a hagyományos Mikulás ünnepségét, melyen ismét személyesen találkozhattak a gyerekek a Mikulással.

Kapcsolódó galéria

A Megyeházán járt a Rotary mikulás