Hétvégén Bringa Piknik! – Kerekezés Nyíregyházáról Tokajba június 12-én

Hétvégén Bringa Piknik! – Kerekezés Nyíregyházáról Tokajba június 12-én

Nyíregyházán, a Kossuth téren 9:34-kor rajtol majd a mezőny, előtte azonban KRESZ kvíz, ügyességi és szórakoztató játékok, oldtimerek, kerékpáros divatbemutató, illetve a népszerű és ingyenes Bike­Safe regisztráció várja az indulókat, a fesztiválkatlanba érkezőket pedig Dj Till bevonulózenéi fogadják majd. A visszafelé is tekerőket idén újdonságként Nyírteleknél kedvezményes fagyi party is várja!

Juhász Miklós, a Bringa Piknik szervezője megkeresésünkre elmondta, az aktuális rendelkezések értelmében 500 fő védettségi kártya nélkül is részt vehet tömegsport rendezvényen, vagyis a Bringa Pikniken is. Ha azonban a résztvevők száma meghaladná az 500 főt, akkor kétszeri startoltatással készülnek, vagyis a helyszínen regisztráció fogadja majd az indulókat. Ebben az esetben 9:34-kor és 9:39-kor is lesz start.

Útlezárásokkal kell számolni!

A Bringa Piknik kerékpáros túra miatt 2021. június 12-én, szombaton 9:30-tól 10:00-ig útlezárások lesznek Nyíregyházán.

Érintett szakaszok:

– Nagy Posta

– Bethlen Gábor utca

– Mező utca

– Rákóczi utca

– Tokaji út (MOL benzinkút, Sirály u.)

Ezen időszak alatt és fent jelzett szakaszokon rendőri vezetéssel közlekednek majd a bringások, vagyis félpályás útlezárásra kell számítani! A szervezők kérik a résztvevőket, hogy a Nyírtelek előtt lévő körforgalmat (új elkerülő) körültekintően közelítsék meg, és nagy figyelemmel hajtsanak be a körforgalomba, itt ugyanis az autósoknak van elsőbbségük! A Tisza-hidat pedig mivel felújítják, azon a kerékpárról leszállva (azt tolva) gyalogosan keljenek át!