Belsőépítészeti munkák – A tervek szerint nyár elejére elkészülhet a négy csillagos hotel!

Belsőépítészeti munkák – A tervek szerint nyár elejére elkészülhet a négy csillagos hotel!

A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn épülő szálloda megépítésére az önkormányzat a Modern Városok Program keretében 3,1 milliárd forint támogatást kapott a kormánytól. A projekthez társberuházóként 900 millió forintos bankhitellel csatlakozott a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

További képekért kattintson a fotóra!

Az épület már a 2017-es év végére szerkezetkész volt, tavaly áprilisban pedig aláírták az üzemeltetési szerződést a Hunguest Hotels Zrt.-vel. A legnagyobb hazai szállodalánc a következő 10 évben összesen 1,2 milliárd forint koncessziós díjat fizet a tulajdonosoknak. Természetesen így a hotelt saját arculatukra formálják, megadták a módosítási igényeiket.

Nyár elejére készül el

Dr. Podlovics Roland a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta, befejeződött az áttervezési folyamat, így már gőzerővel folyik a belsőépítészeti munka. A gépészeti, villamossági, festési fázisokon dolgoznak a szakemberek. Ezzel párhuzamosan folynak az eszközbeszerzések közbeszerzési pályázatai.

További képekért kattintson a fotóra!

Ezek a konferenciaterem, a konyha, a belső burkolatok kialakítását, a bútor és egyéb, a szálloda működtetéséhez szükséges eszközöket érintik. A 122 szobás, négy csillagos hotel a tervek szerint nyár elejére készül el, és fogadhatják majd az első vendégeket.

 

Szoboszlai Tibor