White Lions - Karácsonyi ünnepségén jelentette be új kabala állatát a Sportcentrum!

A Mikulás is részt vettt a Nyíregyházi Sportcentrum karácsonyi ünnepségén. Teljesen megtelt a küzdőtér sportolókkal, ma már a szakágakban több mint 1300 igazolt versenyző van a klubnál. Nyíregyháza vezetése is köszöntötte a fiatalokat, kiemelve, hogy a Sportcentrum az ország meghatározó egyesülete lett.

- Amikor Kőhalmi Richárd igazgató úr bekísért a terembe, nagyon meglepődtem. Nagyon sokan sportolnak a Sportcentrumban! Ez méltó ahhoz a több éves munkához ami itt folyik, és amivel a Nyíregyházi Sportcentrum az ország egyik legnagyobb klubjává vált - mondta Dr. Ulrich Attila alpolgármester megnyitójában. 

Bajnoki címek, nemzetközi eredmények, számos érem jellemezte a Nyíregyházi Sportcentrum 2018-as esztendejét. Röplabdában, kézilabdában, kosárlabdában, úszásban és atlétikában is több korosztályos válogatottat adott a klub, és folyamatosan fejlődik a jégkorong szakág is.

A karácsonyi ünnepségen jelentették be, hogy a Sportcentrum örökbe fogadja az Állatpark fehér oroszlánját, és a jövőben ezt a logót is viselik a sportolók. Számos kiegészítő program is várta a résztvevőket, így színpadra lépett Deniz, illetve bemutatót tartottak tűzzsonglőrök is.

Dankó László