Véget ért a strandszezon, bezárt a Tófürdő
Fotó: Illusztráció

Véget ért a strandszezon, bezárt a sóstói Parkfürdő és azt követően már a Tófürdő is, azonban az élményfürdő továbbra is látogatható lesz, csakúgy, mint a Fürdőgyógyászat. Idén mintegy 40 ezer vendéget fogadott a Tófürdő, ami a pandémiás időszak után egy jelentős emelkedésnek mondható, és ismét nőtt a külföldi vendégek száma.

Az idei szezonban szeptember 20-án fogadta utoljára a vendégeket a meghosszabbított nyitvatartással üzemeltetett Tófürdő Sóstón. Az Aquarius Élményfürdő továbbra is üzemel, ősztől pedig főleg a gyógyfürdőzőket várják majd a megyeszékhelyen.

Szerencsés nyár van mögöttünk az időjárás szempontjából, több mint 40 ezer vendéget fogadtunk az idei szezonban, ami egy igazán jó szám. Az idei évben tudtunk először árat emelni, 4 év után, ez tudtuk, hogy érzékenyen fogja érinteni a vendégeket, de elfogadták, és ezt mutatja az is, hogy 40 ezer vendég látogatott el hozzánk” – mondta Podlovics Lajos mb. főigazgató.

Szeptember 20-ától tehát már bezárt a Tófürdő is, amely a felújítási pályázatban vállaltak szerint egy meghosszabbított időszakban, 4 hónapon keresztül várta a látogatókat. A mb. főigazgató hozzátette, a folyamatos karbantartási munkálatok mellett a cél az, hogy változatlanul a legmagasabb szolgáltatási színvonalon tudjanak a vendégek rendelkezésére állni.