Továbbjutás a tét a tévés találkozón
A Putnokot fogadja csütörtök este a Nyíregyháza Spartacus.

Csütörtökön este 20 órától villanyfényes mérkőzést játszik a Városi Stadionban a Szpari. A Putnok elleni Magyar Kupa meccset az M4 Sport élőben közvetíti. A nyíregyháziak két győzelemmel hangoltak a találkozóra, és az Újpest ellen Pölöskey Péter három gólt is szerzett. A támadó egyre inkább formába lendül. 

- Gratulálok a hétvégi teljesítményhez. Néhány napja azt mondtad, szeretnéd visszanyerni régi formádat. Ilyen gyorsan ment ?

- Ez most egy jó meccs volt számomra és örülök, hogy ez a csapatnak három pontot ért. A legfontosabb, hogy az elején minden meccset sikerrel vegyünk.

- Már az első mérkőzésen is megvoltak a helyzetek, de akkor még kimaradtak. Nagyon bosszantó volt ?

- Megmondom őszintén, nem sokat aludtam a Debrecen elleni meccs utáni éjszaka. Nagyon szerettem volna gólt szerezni, de nem sikerült. Az Újpest elleni találkozó után jobban aludtam.

- Ennyi idő kellett ahhoz, hogy erőnlétileg utolérd magad és a pályán is meglegyen az összhang a társakkal ?

- Mindenben lehet fejlődni, és nem vagyok még teljesen a csúcson, de jól haladok. Jobb a közérzetem, nagyobb az önbizalmam, és így remélem a játékom is tovább javul.

- Jön most egy tévés meccs, melyet az egész országban láthatnak. Ez duplán motíválja az embert ?

- Nem az első tévés meccsem lesz, de tény, hogy plusz motíváció az, hogy sokan láthatják a találkozónkat. A Magyar Kupában mindenképp tovább akarunk jutni, így fogunk pályára lépni.

Dankó L