Teremfoci - félmillió forint volt a tét a T-Forg Trans Kupán

 

32 csapat vett részt az első T-Forg Trans Kupa teremlabdarúgó tornám. Négy megyéből, 12 településről érkeztek együttesek, hogy megmérkőzzenek a Continental Arénában. Ezúttal is pályára léptek olyan labdarúgók, akik korábban az élvonalban is futballoztak, de egy-egy ilyen torna jó felkészülési lehetőség a Városi Kispályás bajnokságban szereplő együttesek számára is a tavaszi szabadtéri folytatás előtt.

A T-Forg Trans Kupán számos kiegészítő program is várta a nézőket. A belépés mindhárom nap ingyenes volt, és 1400-an látták a találkozókat. Volt kézműves foglalkozás gyerekeknek és ékszerbemutató a hölgyeknek. A leglelkesebb szurkolótábor sem távozott üres kézzel, egy kosár kolbászt kaptak ajándékba. A kiegészítő program során pályára lépett a parlamenti válogatott, valamint a Szpari és a Loki utánpótlás együttese is.

A félmilliós összdíjazású kupa döntőjébe végül a Nyírgyulaj és a Balla Bau Cigánd jutott, előbbi 5-0-ra győzött, így megnyerte a T-Forg Trans Kupát. Számos különdíjat is átadtak, a legjobb mezőnyjátékos Kovács Róbert, a gólkirály Fekete Gábor, a legjobb kapus Balla Dániel lett. A leglelkesebb szurkolótábora a Real Ta-Te gárdájának volt.

Dankó László

Fotó:Szarka Lajos