Szerette a tejivókat? Ezt is szeretni fogja!

Régi idők hangulata új köntösben, hagyományos ételekkel, de mégis új ízekkel – ilyen lesz Nyíregyháza legújabb bisztrója. Ezt mondja Lakatos Tibor tulajdonos. Az egykori tejivók utódja a Bethlen Gábor utca elején jövő hétfőn nyit. A helyben sütött pékáru mellett kapható lesz itt bundáskenyér, különleges tojásrántotta és jó minőségű, Magyarországon pörkölt kávé. A hűtőpultban pedig magyar, kézműves tejtermékek várják majd az ínyenceket. – Olyan alapanyagokból fogjuk készíteni a tejtermékeket, ami természetes alapanyag, nincsen benne semmilyen tartósítószer, tehát tényleg szeretnénk a régi idők ízeit visszahozni – tette hozzá Lakatos Tibor.

 

A 4 for Dance segít a népszerűsítésben

 

A bisztró tulajdonosa arról is beszámolt, hogy idén 25 éves a tulajdonában lévő pékség. Ebből az alkalomból nyitották meg a megreformált tejivót. Az új bisztrót közismert nyíregyházi arcok fogják népszerűsíteni. Ezt a feladatot a 4 for Dance vállalta el. 

További képekért kattintson a fotóra!

– Nagyon szeretjük a bisztrókat, még ugyan fiatalok vagyunk, de egy nagyon jó retró érzés. Ide az ember bejön egy kávéra, egy péksütire és mivel sokat járunk külföldre, ott látjuk, hogy ezek mennyire jól mennek – mondta el Gál Sándor, a 4 for Dance oszlopos tagja.

A bisztró tulajdonosa arról is beszélt, a nyíregyháziak mellett az ide érkező turistáknak is szeretnék bizonyítani, hogy a szabolcsi megyeszékhelyen is különleges gasztroélményekben lehet részesülni.

Cím: Pék Bisztró, Bethlen Gábor utca 2.

Nyitvatartás: naponta 06:00–19:00

Z. Pintye Zsolt

(Fotó: Trifonov Éva)