Szerdai Mozdulj! ajánlat: senior torna, lúdtalp- és gerinctorna, lation cardio fitnesz
Fotó: Illusztráció

Minden korosztály talál számára megfelelő mozgásformát a Mozdulj Nyíregyháza! szerdai online mozgásrendjében.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Mozdulj Nyíregyháza! facebook oldalán megadott időpontokban élő adásban jelentkeznek be számos mozgásforma oktatói.

Szerdai mozgásformák

9.00 órától: Senior torna

Szenior korúaknak szervezett foglalkozásokon az egyensúly-, izomerő-, reakcióidő-javító gyakorlatok jótékony hatását kihasználva mozgásgyakorlatok tanításával fokozzuk az egyensúlyozási képességet, a gerinc tartási képességeit. A mozgás továbbá fokozza a csonttermelést, erősíti az izomzatot, ezáltal javítja a testtartást. Megfelelő gyakorlatok végzésével megelőzhető a csontritkulás kialakulása. A foglalkozást a Human Spektrum Bt. gyógytornászai tartják.

17.00 órától: Prevenciós lúdtalp- és gerinctorna kicsiknek

Az 5–8 éves korú gyermekek részére szervezett foglalkozás keretében az egész tartó- és mozgatórendszer, ezen belül is kiemelten a hátizomzat és talpi izmok erősítése, mobilizálása zajlik játékos formában. Cél: a gerincdeformitások és talpi elváltozások megelőzése, az adott izomcsoportok aktivizálása, megerősítése, a helyes testtartás elsajátítása. A foglalkozást tartja: Balázsné Baraksó Éva.

18.00 órától: Latin cardio fitnesz

A 2013. május óta tartó, nagy sikerrel zajló zumbaórák folytatódnak. Zene, tánc, mozgás és sok-sok vidám perc a T-Dance oktatóival.