Szépkorúak Sportklubja - közel ötszázan sportolnak rendszeresen

 Tíz évvel ezelőtt tizennégy fővel indult az akkori Nyírsuli Kft szervezésében a „Szépkorúak Sportklubja a Városi Stadionban.
Mára az ország legnagyobb, 480 fővel működő szervezett körülmények között sportolási lehetőséget biztosító klubja lett a Nyíregyházi Sportcentrum irányításával. A tagok május első csütörtökjétől október utolsó csütörtökjéig kilenctől tizenkettőig ingyenesen vehetik igénybe a stadion létesítményeit. Tekézhetnek,teniszezhetnek ,jógázhatnak ,asztaliteniszezhetnek illetve kocoghatnak a rekortán pályán.
A héten ünnepi záró ebédre hívta meg a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezető igazgatója a klub tagjait a Nyíri Fészek étterembe.
Kőhalmi Richárd köszöntőjében kifejtette a klub működésének fontosságát illetve a folytatásról biztosította a jelenlévőket.
A foglalkozások jövő májusától folytatódnak, viszont továbbra is folyamatosan működik a teke és a jóga a MOZDULJ NYÍREGYHÁZA! program keretében.
 Az ügyvezető jutalmat adott át Kardkovácsné Juditnak és Tálas Miklósnak a foglalkozások szakszerű vezetéséért.
A szervezők továbbra is várják az új jelentkezőket, ehhez betöltött 55. év, egy fotó adatokkal és háromszáz forint szükséges. A jelentkezést megtehetik a városi stadionban Dajka László klubvezetőnél.