Sportverseny – Harmadik alkalommal adott otthont ügyességi csapatversenynek a Városi Jégpálya
Fotó: Illusztráció

Harmadik alkalommal adott otthont ügyességi csapatversenynek a Városi Jégpálya a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. A vidám feladatok után a legügyesebb általános iskolás csapatok éremdíjazásban részesültek, de minden versenyző ajándékkal térhetett haza a versengés után. 

Idén 6 nyíregyházi általános iskola indult az ügyességi csapatversenyen a Városi Jégpályán. Leginkább szórakoztató, de közben a korcsolyás és jégkorongos képességekre épülő feladatokat állítottak össze számukra a szervezők. A cél a szórakozás és a sportág megszerettetése volt a fiatalokkal.

Immáron harmadik alkalommal rendezzük meg a városi jégtusa versenyt az általános iskolások számára. 2019-ben indítottuk útjára a programot, azzal a céllal, hogy minél több gyermek ismerhesse és szeresse meg a sportágat. A tavalyi év a pandémia miatt kimaradt, idén viszont szeretnénk a középiskolásoknak is egy ilyen eseményt rendezni év végén. A versenyt úgy állítottuk össze, hogy az vicces és mókás legyen, és ügyességi feladatokra épüljön. Szeretném felhívni a szülők figyelmét arra, hogy a Nyíregyházi Sportcentrumnál jégkorong és korcsolya szakág is elérhető, várjuk az érdeklődők jelentkezését” – mondta Bíróné Nádasi Marianna, a Nyíregyházi Sportcentrum sport- és rendezvényszervezője.

A mai versenyen az első három helyezettet részesítették éremdíjazásban, de a vetélkedő végén mindenki ajándékkal térhetett haza.