Rejtélyekkel teli nyomozós játék várja a Jósa András Múzeum látogatóit
Rejtélyekkel teli nyomozós játék várja a Jósa András Múzeum látogatóit

Döbbenetes hírre ébredt Nyíregyháza. A Jósa András Múzeum egyik kiállításából elraboltak egy felbecsülhetetlen értékű honfoglalás kori női hajfonatkorongot. Noha a rendőrség nagy erőket és speciális kutyákat vetett be az enyveskezű tolvaj elfogásához, bízunk benne, hogy látogatók is segítenek a múzeum nyomozójának, a tolvaj kézre kerítésében. Így szól a Jósa András Múzeum nyomozós játékának felhívása, mely izgalmas kikapcsolódást ígér a család bármely tagjának.

A nyíregyházi múzeum nem először okoz fejtörést a látogatók számára, két évvel ezelőtt a rendszerváltást megelőző időszakot bemutató „Kopogtat a Nyugat" című kiállítás alakult át időutazó szabadulószobává. Noha most nem kiszabadulniuk kell a játékosoknak, hanem megfejteni a rejtélyt, így is izgalmas feladatok várnak rájuk. Rejtvényekből tehát nincs hiány a Jósa András Múzeum nyomozós játékában, a titkokkal és fejtörőkkel teli szoba általánosságban egy órás kihívás a látogatók számára, ami kifejezetten jó hangulatban telik.

 A Jósa András Múzeum megfejtésre váró talányokkal teli, interaktív nyomozós szobája a tervek szerint jövő tavaszig várja a látogatókat.

A további részletekért nézzék vissza beszélgetésünket itt: