Pénteki VIDOR ajánló: színházi előadások, Hooligans, valamint Sunshine FM Birthday Night
Fotó: Szarka Lajos

Egymást követik a fellépők a VIDOR Fesztivál helyszínein pénteken.

A délutáni órákban a kisebbekre gondoltak a szervezők, 16 órától a VIDOR Kertben a Kalamajka Bábszínház előadásában tekinthetik meg az Utazás Komposztániába című bábelőadást. A belvárosi forgatagban 16 órától a Tánctanodával rophatjuk együtt, majd Denis és Sulita akrobaták tartanak bemutatót. Az élő szobrok 17 órától láthatóak a téren, 17:30-tól pedig Törpe Show veszi kezdetét.

Az idei VIDOR Fesztiválon Náray Erika színész-énekes lesz Kováts Dénes vendége a Bencs Villa pódiumszínpadán 17 órától.

A Krúdy Kamaraszínpadon az Art-Színtér előadását, a Ketten egyedül című vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők 17 órától, a Nagyszínpadon pedig a Veres 1 Színház előadásában a Miss Daisy sofőrje látható 19 órától.

A Timpex Arénába (Hotel Pagony Fedeles Lovarda) a Nemzeti Lovas Színház hozza el a Csárdáskirálynőt, az előadást 19.30-kor veszi kezdetét.

A Rózsakert Szabadtéri Színpadra pedig a Játékszín előadásában láthatják az érdeklődők A dominógyilkosság című krimit 20 órától.

A Kossuth téren a zenéé lesz a főszerep, 18 órától a Városháza előtt a Folkfusion Band ad konceretet, madj a Nagyszínpadon az Orkesta Mendoza latin zenei együttes zenél Arizonából. Hazánk egyik legsikeresebb zenekara, a Hooligans érkezik 20 óra 30 perctől.

Zárásként pedig ezúttal szeptember 2-án lesz a VIDOR Kertben a Sunshine FM Birthday Night, ahol a Tortuga és a Groovehouse koncertje után az ünnepséget egy fergeteges bulival a Rádió népszerű lemezlovasai zárják.