Péntekenként Miló Vikivel edzhetünk a Mozdulj Nyíregyháza! közösségi oldalán – Interjú!
Péntekenként Miló Vikivel edzhetünk a Mozdulj Nyíregyháza! közösségi oldalán – Interjú!

A világbajnok bokszoló, Miló Viki neve korántsem ismeretlen a nyíregyháziak előtt. 1997 óta foglalkozik amatőr ökölvívással, melyben Európa-bajnoki III. helyezett és négyszeres magyar bajnok lett. 2002 januárjában lépett a profik táborába, rá egy évre pedig megszerezte világbajnoki címét.

Két éve részt vett a TV2 Exatlon Hungary című műsorában, ahol a Bajnokok csapatát erősítette, most pedig a Mozdulj Nyíregyháza! online mozgásrendjében edzhetünk vele. Viki a népszerű online sportprogram felkérésére azonnal igent mondott, azonban mivel a digitális felületeken zajló edzései folyamatosak és a fővároshoz kötik, rendhagyó módon, néhány percre, videóhívásban értük el.

Miló Viki számára nemcsak a munkában volt nehéz az elmúlt időszak, decemberben az egészségével kapcsolatban is rossz híreket kapott. Kiújult a bőrrákja, ami miatt egy hat héten keresztül tartó gyógyszeres kezelésen vett részt. Ahogy elmondta, szerencsés, hiszen basaliomája volt, ami csak egy százalékban okozhat áttétet. Azonban ez is ráébresztette, még jobban oda kell figyelnie magára, egészségesebben táplálkozik. Sportból pedig továbbra sem szenved hiányt, többek között a Mozdulj Nyíregyháza! részeként minden pénteken 18 órától tart kardió-boksz edzéseket a legnagyobb közösségi média oldalon.

A részletekről ő mesélt a Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorában.