Pályázati felhívás az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésére
Fotó: Illusztráció

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának szabályozásáról szóló 48/2012. (XII.14.) önkormányzati rendeletének vonatkozó paragrafusai, továbbá a rendelet 3. számú mellékletének, a Versenyeztetési Szabályzat vonatkozó pontjai alapján nyílt, kétfordulós pályázati eljárás keretében értékesítésre meghirdeti az Önkormányzat tulajdonában álló alábbi ingatlanokat:

 

A licit induló ár az ÁFA-t tartalmazza.

Az első fordulóban a részletes pályázati kiírás szerinti tartalmú pályázat 2022. október 25. napján (kedd) 12:00 óráig nyújtható be.

A második fordulóban, a versenytárgyalásra a részletes pályázati kiírásban meghatározott időpontban kerül sor.

A kiíró fenntartja magának azt a jogot, hogy az eljárás bármely szakaszában a felhívást indoklás nélkül visszavonja, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A részletes pályázati kiírás - melyben foglaltak ismerete és betartása az érvényes pályázat benyújtásának elengedhetetlen feltétele - átvehető a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Osztály Nyíregyháza, Kossuth tér 1. "D" épület I./150. sz. irodahelyiségében vagy letölthető a varoshaza.nyiregyhaza.hu honlapról. További információ kérhető személyesen, vagy telefonon (42/524-540; 42/524-524/334m.) ügyfélfogadási időben.