Nyitvatartás – Zavartalanul látogatható az Eissmann Városi Sportuszoda
Fotó: Illusztráció

A Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a tavaly év végihez hasonlóan a 2023-as év I. negyedévében ismét üzemeltetési támogatásban részesítette a nyíregyházi Eissmann Városi Sportuszodát. Díjemelés még nem történt az uszodában, így az úszók a 2022-es árakon látogathatják a továbbra is nyitva tartó létesítményt.

Érdekesség, hogy a debreceni vízilabda egyesület bajnoki mérkőzéseit is a nyíregyházi Eissmann Városi Sportuszodában rendezi meg, valamint több rangos régiós úszóversenynek is ez a versenymedence ad otthont a közeljövőben.

A Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a tavaly év végihez hasonlóan a 2023-as év I. negyedévében ismét üzemeltetési támogatásban részesíti a létesítményt. Az uszodában a Nyíregyházi Sportcentrum, mint kiemelt vidéki sportegyesület úszó szakága, a Magyar Úszó Szövetség Úszónemzet Programjának növendékei és az Aqua SE vízilabdázói készülnek a versenyekre, mérkőzésekre. A korszerű sportintézményben a városlakók is sportolhatnak egészségük megőrzésének érdekében, minden hétköznap reggel 6 és 14 óra között” – mondta el Hajnal Gusztáv, az NYSÜ Kft. ügyvezetője.

Hajnal Gusztáv kiemelte, díjemelés még nem történt az uszodában, így az úszók a 2022-es árakon látogathatják a továbbra is nyitva tartó létesítményt.