Nyíregyháziak az Angyalom Emlékdíj döntőjében! Szombat éjfélig lehet szavazni!

Már csak szombat éjfélig lehet szavazni, hogy végleg eldőljön, ki kapja meg idén az Angyalom Emlékdíjat. A döntőben ott van a nyíregyházi, halmozottan sérült Dobránszki Csenge és édesanyja, Anita is.

 

Ganyi Károly, ismertebb nevén Üvegfiú, a Tégy Jót Alapítvány kuratóriumi elnöke, édesanyja emlékére álmodta meg és hívta életre az Angyalom díjat, melyben szeretné felhívni a figyelmet azokra a hétköznapi hősökre, azokra a szülőkre, akik elszigetelődve a társadalomtól fogyatékkal élő gyermekeikért küzdenek. Jelenleg az Emlékdíj döntő fordulója zajlik, ahol a cél nem más, mint a legtöbb szavazatot gyűjteni 2021. augusztus 28-an éjfèlig!

 

A nap 24 órájában mellette van az édesanyja

 

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a nyíregyházi Dobránszki Csenge és édesanyja is bekerült az Angyalom Emlékdíj 2021. évi döntő fordulójába, vagyis még rájuk is lehet szavazni.

Csenge 650 grammal és 35 centiméterrel, 26 hétre született, sürgős császármetszéssel. Nem sokkal világrajövetele után 4-es fokú agyvérzést kapott és ennek következtében nem képes az önellátásra. A nap 24 órájában, 27 éves édesanyja, Dobránszki Anita van mellette, amíg az édesapa, Tibor dolgozik, a kisöcs, Zétike pedig az óvodában van.

 

Szavazni az angyalom-dij.hu oldalon lehet, a szavazás fülre kattintva, a jelölteknél kiválasztva: Dobránszki Anita. A szavazás akkor érvényes, ha a kép alatt lévő szürke szívre kattintanak, és az pirosra vált.