Megölte élettársát, majd elásta
Fotó: police.hu

A szabolcsi nyomozók őrizetbe vették a nyírvasvári férfit.

A rendőrségre 2022. március 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte az élettársát. A rendőrök azonnal a megadott helyre mentek, ahol az ott élő férfitól az élettársa hollétéről kapcsolatban érdeklődtek. A 44 éves férfi a rendőröknek azt mondta, hogy élettársa elhagyta őt, és nem tudja hová ment. A szabolcsi nyomozók azonban nem hagyták annyiban, hanem tovább folytatták az adatgyűjtést.

A nyomázás során megállapították, hogy a 44 éves nyírvasvári férfi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta a 32 éves élettársát, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően R. M. a nő holttestét a ház mögötti melléképületben elásta.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2022. március 12-én elfogták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, aki tettét beismerte. A megyei nyomozók R. M. nyírvasvári lakost őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

 

Forrás: police.hu