Magyar bajnokok a Street Dance School lányai – Az Európa-bajnokságra készülnek

Budapesten rendezték a Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnokságát, ahol kiválóan szerepeltek a Street Dance School Tánciskola versenyzői. Csapatok, formációk, egyéni- és duó produkciók is indultak a magyar bajnoki címért.

A lányok a területi selejtezőn aratott sikerek után maximális pontszámokkal jutottak be az Országos Bajnokságra.  Sok-sok próba és edzés után izgatottan és felkészülten indultak a versenyre, ahol elsőként „B” kategóriában mérettették meg magukat, majd az „A” kategóriás versenyzők is színpadra léptek.

A kitartás és szorgalom meghozta gyümölcsét, szép helyezésekkel, bajnoki címekkel, kupákkal és különdíjakkal térhettek haza.

A záhonyi Fighters Crew csapat „B” kategóriában a dobogó legtetejére állhatott, elnyerték a magyar bajnoki címet, emellett a közönség elismerését is, hisz a közönségdíj boldog tulajdonosai is egyben.

Egyéni indulóik is sikert arattak, Vincze Tália és Kovics Lili Kata is magyar bajnoknak tudhatják magukat, Diósi Laura pedig 2.helyen végzett az igen szoros mezőnyben.

„A” kategóriában a nyíregyházi Girls Generation formáció ezüstéremmel büszkélkedhet. Jászkai Csenge és Lukács Míra duója elhozta a magyar Bajnoki címet és a szövetség különdíját is. Gerliczki Petra és Nagy Szabina egyéni indulókként mindketten 2.helyen végeztek, Szabina közönségdíjas is lett. A fehérgyarmati Dangerous Divas csapat 5.helyen végzett a felnőtt korcsoport szoros versenyében.

A lányok ezekkel a kiemelkedő eredményekkel kvalifikálták magukat a júliusban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra.

A tánciskola vezetője: Kulcsné Nagy Mária

Edzők: Nagy Vanessza, Nagy Petra, Balogh Dorina, Siti Gréta

Kapcsolódó galéria

Magyar bajnokok a Street Dance School lányai