Kézművesek – Programok – Zene – hatzeltér

A régi hagyományok szerint Nyíregyházán a Hatzel tér és környéke (Rózsa utca) mindig a piacos hagyományokról volt nevezetes. Hisz volt itt „ócska piac" vagy éppen bio termelők is árultak már a környéken. Így ezt a régi hagyományt szeretnénk újraéleszteni a 2022. június 10-én induló rendezvényünkkel a:  hatzeltérrel!

Ezen a júniusi péntek délutánon, mivel jó néhány kézműves termelő elfogadta a meghívásunkat, egy varázslatos termelői piacot hozunk a Hatzel térre, egy igazi hatzeltéri hangulattal. Melyet beöltözött hangulatfokozó hostessek, valamint DJ Till és barátainak a zenéje fog feledhetetlenné tenni. A programot már délután három órától indítjuk, gondolva a gyermekes családokra, hisz a kicsik részére Frici Bohóc és az Ugráló Vár teszi feledhetetlenné ezt a péntek délutánt, míg a felnőttek a kézműves termékek között szemezgethetnek. Bemutatkozik a Hová Tűnt Sanyi? a Hatzel téri delikátesz és már reggel 09:30 órától a 100 éves Patika egészségügyi mérésekkel várja az érdeklődőket. A rendezvényt a Hatzel tér 1. szám alatt lévő belső udvarban kell keresni, 2022. 06. 10-én 15:00 órától!

A hatzeltérrel régi hagyományt élesztünk újjá, modern köntösbe öltöztetve, de minden hónapban megrendezve! A célunk, hogy a nyíregyieknek legyen egy régi-új találkozó pontjuk, havonta egyszer kiszakadva a mindennapokból szórakozva vásároljanak és így egy randi ponttá avanzsálódjon a Hatzel tér.