Idősügyi Tanács – Többek között elfogadták az éves munkatervet is
Fotó: Szarka Lajos

Nyíregyháza MJV Idősügyi Tanácsa elfogadta az éves munkatervét, és tájékoztatót kaptak a „Meséld el nekem” pályázat kiírásáról is. Ezt követően a tanács megvitatta és elfogadta a Szépkorúak Akadémiája programtervezetét is.

 

Idén első alkalommal ült össze Nyíregyháza MJV Idősügyi Tanácsa. A szervezet ez alkalommal tárgyalta meg és fogadta el az éves munkatervét, melyben a folyamatban lévő és új pályázati lehetőségek is helyet kaptak.

„Mivel ez az első ülés az évben, ezért a legfontosabb, hogy az éves munkatervet elfogadják. Emellett van egy „Meséld el nekem” pályázat, egy Szépkorúak Akadémiája programsorozat, amelyről szintén most fogunk beszélgetni, lényegében ezek a legfontosabb kérdések a mai ülésen.”

Nyíregyháza MJV alpolgármestere, dr. Ulrich Attila az idősek alkotói pályázatáról és az idei lehetőségeikről tájékoztatta a tanács tagjait. Ezeken túl a Szépkorúak Akadémiájának témáit is az első ülésen határozták meg. Erre minden tag tehet javaslatot, amelyet a tanács fogad el, majd ezt követően alakítják ki a tervezett programokat.