Gyermekeket ajándékoznak meg

Az idén is elindult magánszemélyek kezdeményezésére a „Játékot keress, ne kifogást!” elnevezésű akció, melynek keretében karácsonyi játékgyűjtést szerveznek magyarországi beteg gyermekeknek, továbbá alapítványoknak, kórházaknak és iskoláknak. Várják jó szándékú segítők csatlakozását, hogy minél több helyen legyen igazi ünnep a Karácsony! Már 5 éve szervezzük meg lelkes segítőinkkel az akciót, ebben az évben több magyar és külföldi városban is zajlik párhuzamosan a gyűjtés.

Tavaly egy kisteherautónyi játékot kaptak a gyerekek.

– avatott a részletekbe Kováts Viktor, a nyíregyházi szervezők egyike.

Köszönettel fogadunk új vagy használt játékot, LEGO-t, társasjátékot, könyveket, puzzle-t, babajátékot, számítógépet (alapítványoknak es iskoláknak), tabletet (alapítványoknak es iskoláknak). Nyíregyházán a Nyitott Ház Anya- Gyermeksegítő Otthon, a nyírszőlősi lakásotthonok és a Magdaléneum Gondozó Otthon lakóit tervezzük megajándékozni.

Az esemény Facebook oldalán – https://www.facebook.com/events/534789610204306/  várjuk a segítők, adományozók jelentkezését, csatlakozását, illetve a 06-70-425-0408as telefonszámon jelentkezhetnek, érdeklődhetnek a leendő adományozók.