Folytatódott a Kölcsey pechszériája - a fél csapat hiányzott sérülés miatt

KÖLCSEY DSE - VITKA SE 22-27 (11-14)

Kölcsey: Csikós, Papp 4, Hrabina 9/3, Kelemen 2, Silye 3, Katona K 2, Gyúró 2. Csere: Torkos, Varga F, Hruska, Juhász, Varga D. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 4 ill. 6 perc. Büntetők: 3/3 ill. 6/6.

A bajnokság végére a sérültek száma tovább nőtt a Kölcsey DSE NB-II-es kézilabda együttesénél, ennek köszönhetően pontjaikat nem tudták növelni. Ráadásul az eddigi hiányzók (Gyimesi, Tilki, Márkus, Tóth, Koós) mellé csatlakozott a kapus Torkos Hanna derék fájdalmával, néhányan pedig sérülten vállalták a játékot. A félidő közepéig így is jól tartották magunkat az energikus vendégek ellen a nyíregyháziak. A második játékrészben úgy tűnt, a hazaiak sem hisznek a fordításban, az is igaz, nálunk erősebb csapatok is megérzik egy kezdőcsapatra való játékosuk hiányát.

- Végeredményben megérdemelt a vendég gárda sikere, az már soha nem derül ki, mi lett volna, ha teljes kerettel játszunk. Ifi csapatunk sikerrel vette az akadályt és magabiztosan nyertünk 36-29 arányban. Győzelmünk értékét növeli, hogy itt is hiányzott két meghatározó emberünk, Tóth és Koós! Most a jól megérdemelt pihenő következik és tavasszal újult erővel és teljesebb kerettel folytatjuk! Remélem, az őszi példátlan sérüléshullám még egyszer nem ismétlődik meg - mondta Hadobás István vezetőedző.

Dankó László