ELBŰVÖLTE NYÍREGYHÁZA A MOKKA STÁBJÁT

 A Mokka Nyíregyházi nézőire, napokon át ismerős arcok tekintettek vissza, hiszen a reggeli ébresztőbe bemutatkozott Nyíregyháza, megismertetve a televízió nézőt városunkkal, értékeinkkel, és a turisztikai atrakciókkal. De nem csak az ország ismert meg bennünket, hanem a stáb tagjai is elismerően szóltak rólunk.
Demcsák Zsuzsa műsorvezetőnek, nem volt ismeretlen városunk: „Először tavaly jártam itt a gyermekeimmel az Állatparkban, amely nagyon pozitív élmény volt számomra. meglepődve tapasztaltam akkor is és most is – látva ezt a gyönyörű élményfürdőt – hogy milyen óriási méretek vannak itt. Minden egyes komplexum, ami itt található, szinte duplája annak, ami Budapesten elférne és ez azon túl, hogy látványos, praktikus is egyben, hiszen rengeteg ember befogadására alkalmas. Amióta pedig a stábbal megérkeztünk, az emberek kedvessége, barátságos volta fogott meg. Nem voltak előítéletesek, de ilyen mértékű vendégszeretetet egyáltalán nem feltételeztem. abszolút pozitív csalódás ez számomra. „

További képekért katt ide!


Amin-Váczi Virág főszerkesztő, főiskolás korában járt itt, szinte rá sem ismert a városra: „Fantasztikus élmény itt lenni újra, hiszen utoljára főiskolás koromban jártam itt, egy Kazinczy-versenyen a Nyíregyházi Főiskolán. Most meglepődve csodálkoztam rá a városra, és erre a gyönyörű nyaraló-, és üdülő övezetre. Az élmény-, és parkfürdő is lenyűgöző, egészen balatoni hangulata lesz tőle az embernek.”


De nem csak a műsorvezetőket bűvölte el városunk, az egész stáb jól érezte magát. Búcsúzóul a következő bejegyzés került az Ózon Panzió vendégkönyvébe:
„A héten stábunk Nyíregyházáról szolgáltatta reggeli élő műsorát. Az Ózon Panzióban voltunk ellátva és elszállásolva, kellemes környezetben. Kiváló ételek és osztályon felüli vendégszeretetben volt részünk. Végtelenül örülünk annak, hogy a sok finomság közül egyet kiemelve megismerkedhettünk a szabolcsi töltött káposztával. Ezért a TV2 Mokka stábja nevében gratulálunk a panzió kollektívájának és őszinte jóérzéssel gondolunk vissza az itt eltöltött napokra. Köszönettel a stáb nevében: Czibula Péter és Kalmár Sándor

Emlékül magukkal vitték, az Ózon Panzió csapatának fényképét is.

Sipos Marianna