A szomszéd fűje mindig zöldebb! – Városszépítő akció Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2022-ben is meghirdeti „A szomszéd fűje mindig zöldebb!" városszépítő akcióját.

Az akció keretében Nyíregyháza lakossága és a városban található intézmények, az ingatlan előtti közterületre igényelhetnek 1 kilogramm fűmagot, illetve 1 köbméter komposztos termőföld keveréket, amelyet a sikeresen pályázóknak ingyenesen biztosítanak.

A NYÍRVV Nonprofit Kft. a füvesítési akcióval együttműködésre kívánja ösztönözni a városlakókat, hogy Nyíregyháza minél „zöldebb" településsé válhasson, valamint a lakossággal közösen szeretnénk növelni és javítani a város zöldfelületeinek nagyságát és minőségét.

Pályázat feltételei:

  •  kitöltött pályázati adatlap benyújtása
  •  helyszínről készült fénykép csatolása
  •  az igényelt fűmag és komposztos termőföld keverék közterületi felhasználása

A pályázatok beküldésének időtartama: 2022. február 01. – február 28.

A jelentkezéseket a pályázók a varosszepito@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4403 Nyíregyháza, Pf. 14. levelezési címre küldhetik.

A borítékon kérjük feltüntetni: „A szomszéd fűje mindig zöldebb!"

A pályázati adatlap letölthető: http://nyirvv.hu/letoltheto-nyomtatvanyok

A Társaság a pályázatokat érkezési sorrendben, elbírálás alapján a készlet erejéig támogatja. A komposztos termőföldet és a fűmagot a Társaság ingyen biztosítja, azonban a telepítés és a további gondozás az igénylő feladata, melyhez szükség esetén a NYÍRVV szakemberei füvesítési tájékoztatást is nyújtanak.

Tegyünk együtt egy még zöldebb Nyíregyházáért!

 

Forrás: NYÍRVV Nonnprofit Kft.