A kedvező időjárás beköszöntével városunk tűzrakóhelyei is igen népszerűek lettek – Íme minden fontos részlet a használatukhoz!

A kedvező időjárás beköszöntével városunk tűzrakóhelyei is igen népszerűek lettek. Használatukhoz területfoglalási engedély kérelmet szükséges benyújtani a  NYÍRVV Nonprofit Kft.-hez. 

Ezzel kapcsolatban a fontos tudnivalókról az alábbi tájékoztatás jelent meg a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapján és közösségi oldalán:

Családi és kisebb baráti összejövetelekhez, rendezvényekhez tökéletes helyszínt biztosíthatnak a Bujtosi Városligetben, az Erdei tornapályán vagy a Kertvárosi Játszótéren és Kreszpályán található tűzrakóhelyek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel amennyiben az elhatározás megszületett, forduljon Társaságunkhoz, és kérjen területfoglalási engedélyt minél hamarabb, de minimum 5 munkanappal az esemény kitűzött dátuma előtt.

A Területfoglalási kérelem letölthető a NYÍRVV honlapjáról: http://nyirvv.hu/letoltheto-nyomtatvanyok

Keresse a NYÍRVV munkatársait a +36 42 548-455 telefonszámon vagy a kozterulet@nyirvv.hu email-címen.

Az élővilág védelme érdekében a tűzvédelmi szabályokat kötelező betartani:

  • Tűz csak a kijelölt tűzrakóhelyeken gyújtható! A tűz őrzéséről és eloltásáról a tűzgyújtásra jogosult köteles gondoskodni!
  • Kérjük a tűzgyújtás előtt tájékozódjanak az esetlegesen érvényben lévő tűzgyújtási tilalomról.
  • Aki tüzet vagy tűzveszélyt észlel, és azt eloltani, illetve elhárítani nem tudja, köteles haladéktalanul a tűzoltóságot értesíteni.

A természeti környezet megőrzése és a kikapcsolódást keresők nyugalma érdekében kérjük a házirend betartását.

 

Forrás: NYÍRVV Nonprofit Kft.