Vízilabda mérkőzést játszik az AQUA SE csapata a Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabdázóival

 

A közös sajtótájékoztatón persze külön-külön is értékelték az évet. A kosárlabdázók karácsony előtt ajándékot is visznek a kórház gyermekrehabilitációs osztályára.

Eredményes évet zártak a Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabdázói, a tavasszal a korábbi szezon mérkőzéseit játszották egyre fejlődő eredményekkel.

Sitku Ernő ügyvezető kiemelte, ősszel már érezhető volt a kemény munka jutalma is a pályán. Jöttek az idegenbeli győzelmek, a cél pedig a legjobb négy közé kerülni a bajnokságban. Sikeres évet zártak az AQUA SE vízilabda csapatai is, minden korcsoportban ott vannak, három bajnokságban is szerepelnek. Kántor Gábor vezetőedző hangsúlyozta, ha felépül a város új uszodája, Nyíregyháza egy erős vidéki bázisa lehet a sportágnak.

A két sportág közös sajtótájékoztatójának apropója az volt, hogy december 29-én 18 órakor a Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabdázói óévbúcsúztató vízilabda mérkőzést játszanak az AQUA SE csapatával.

A kosarasok karácsony előtt egy játéknagykereskedés támogatásával még ajándékot is visznek a kórház gyermekrehabilitációs osztályára.

 

Szoboszlai Tibor