Vasárnap az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
Fotó: Illusztráció

Személygépkocsi égett Ópályiban vasárnap. Kisvárdán, az Ipari utcában kisbuszban csaptak fel a lángok.

A mátészalkai és a kisvárdai hivatásos tűzoltók számolták fel a tűzeseteket több vízsugárral.

Családi házzal egybeépített melléképület teraszán égtek a berendezési tárgyak Ajakon tegnap. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők és a helyi önkéntes tűzoltók eloltották a tüzet, a beavatkozók átvizsgálták a padlásteret és az izzó részeket visszahűtötték egy vízsugárral.

Szabadterületen keletkezett kisebb tűz Kisnaményban, Császlón, Dombrádon és Gyürén. Ópályiban másfél hektáron pusztítottak a lángok. A beavatkozó tűzoltók kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és több vízsugárral számolták fel a káreseteket.

Üzlethelyiségben lévő lámpatest égett Kisvárdán, a Szent László utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a helyszínen lévők a helyiség áramtalanítását elvégezték, a beavatkozók hőkamera segítségével átvizsgálták, a tetőszerkezetet megbontották és az izzó szigetelést eltávolították.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő Nyíregyházán, a Szántó Kovács János utcában vasárnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők az ingatlan szellőztetését megkezdték, a lakásban elhelyezett nyílt égésterű fali gázkazán mellett a mérésekkel igazolták a beavatkozók a gyilkos gáz jelenlétét.

Távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Nyírvasváriban vasárnap. A nyírbátori hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították a gépkocsit.

Két személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Kemecsei úton tegnap. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

 

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság