Újabb rekordot állított fel László Gyula – Ismét jótékony célra gyűjt!
Újabb rekordot állított fel László Gyula – Ismét jótékony célra gyűjt!

Ügyesség, gyorsaság, állóképesség és koncentráció. Mindez elengedhetetlen ahhoz, amit a nyíregyháziak számára már jól ismert László Gyula napról-napra teljesít. A fiatalember mára több mint 15 rekorddal büszkélkedhet, ezek jelentős részét a Guinness Rekordok Könyvébe is bejegyezték. A legutóbbit nem is olyan régen.

Az álmaiért folyamatosan küzdő fiatal tehetség egyensúlyozott már focilabdát homlokára helyezett műanyag flakonon, miközben több mint 10 percen át táncolt; sétált 369 emeletnyit labdával fel-alá, de 24 órán keresztül freestyle-ozott is, megállás nélkül. 2016-ban a Heim Pál Gyermekkórházban 3 perc 17 másodpercen keresztül pörgött BMX kerékpárjával úgy, hogy közben tizenkétszer vette le és fel a pólóját, ezalatt nem foghatta a kormányt és a kilépőn kellett állnia. Ezt a rekordot döntötte meg újra, ezúttal Debrecenben, a legnagyobb büszkeséggel azonban egy másik eredménye tölti el.

A Hajdúhadházon élő László Gyula sosem tagadta, hogy mélyszegénységben él, az utcai bemutatók során gyűjt némi pénzt, a legfontosabb számára azonban mégis az, hogy másokon is segítsen.

A tehetséges labdazsonglőr most leginkább arra koncentrál, hogy jótékonysági kezdeményezése nyitott fülekre találjon, de a gyakorlást sem hanyagolja el, hiszen ahogy ő is elmondta, mindig küzdeni fog az álmaiért.

A beszélgetés további részleteiért tekintse meg videónkat: