Tovább bővült a Szpari család
Megszületett Rezes László kislánya, Rella.

Egy örömteli hír már érkezett a héten: Rezes László apa lett. A Szpari játékosának megszületett a kislánya, Rella, a büszke apuka pedig ott lehetett, amikor világra jött.

Izgultam, hogy ott lehessek, de szerencsére megvárt. Vasárnap meccsünk volt, így hétfőre szabadnapot kaptunk, így egész nap a párommal lehettem, majd ott voltam a születésnél is. Nagyon boldog vagyok, életem eddigi legszebb napja – mondta Rezes László játékos.

A labdarúgónak érthetően szárnyakat adott kislánya születése, szíve szerint azonnal pályára lépne. Erre vasárnapig kell várnia, amikor az a Soroksár érkezik, melyben sok ismerős arc található. A vezetőedző az a Lucsánszky Tamás, aki 2014-ben bajnoki címig vezette a Szparit az NB II-ben, a keretben pedig ott van Gengeliczki, Sándor, Huszák, Szilágyi és a korábbi nyíregyházi gólkirály Bajzát is. Ezért izgalmas meccsre van kilátás.

- Tudom, hogy sok csapatnak a Nyíregyháza elleni az év meccse. Most külön pikantériája a dolognak, hogy kollégám és több játékos is játszott itt, de ennek ellenére csak magunkra figyelünk, és nyernünk kell - mondta Mátyus János vezetőedző.

A Szparinál hátul továbbra is komoly gondok vannak. Sérülés miatt Máté, Dvorschák, Rubus és Szokol sem játszhat, és Kónya pályára lépése is kérdéses. Eltiltott viszont nincs, azaz a többiekre számíthat a szakmai stáb. A találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik.

Dankó László