Pezseg a nyíregyházi diákélet – A fiatalok még több rendezvényt szeretnének

Idén is megrendezte a Városi Ifjúsági Bált a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda. A helyszín a Korona Hotel volt, a szervezésben részt vevő fiatalok pedig már az újabb programokat tervezik.

Fantasztikus hangulatban zajlott az idei év Városi Ifjúsági Bálja a Korona Hotelben. A rendezvényt idén második alkalommal szervezte meg a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda, hagyományteremtő szándékkal. A bálon, mely a Csillogó éj fantázianevet kapta, a Szívtiproll együttes zenélt.

Megtöltötték a Korona Hotelt

Ecsedi Noémi, Nyíregyháza diákpolgármestere szerkesztőségünknek elárulta:

A visszajelzések alapján mindenki szuperül érezte magát a bálon. Nagyon örültünk a szervezőcsapattal, hogy a Korona Hotel mind a két földszinti termét meg tudtuk tölteni diákokkal. Szerintem nagyszerű volt a hangulat, mindenki jól érezte magát és várunk mindenkit szeretettel a jövő évi bálba is. Kronológiai sorrendben haladva február 11-én a Mustárházban szervezünk egy kibővített találkozót, ahova várunk minden érdeklődő fiatalt, aki szeretne diákönkormányzattal foglalkozni, vagy csatlakozni csapatunkhoz. Ezután február 18-án lesz a Városi Diákparlament, ahol lehetősége lesz a diákoknak megfogalmazni gondolataikat. Február végén pedig farsangi mulatságot tervezünk a Mustárházban.

Idén a Csillagos éj fantázianevet kapta a Városi Ifjúsági Bál

A Mustárház nagyszerű lehetőséget kínál a nyíregyházi ifjúság számára, valódi közösségi térként működik. A helyi diákok mellett jelenleg is több külföldi diák tölti szabadidejét a város egyik legnagyobb ifjúsági terében, ahol pezsegnek a mindennapok. Ahogy azt Ecsedi Noémitől, Nyíregyháza diákpolgármesterétől megtudtuk, nagyon fontosnak tartják, hogy minél több program szervezésében részt vegyenek, akár városi szinten is.

Még több fesztivált szeretnének

Szerintem nagyon fontos a diákoknak az, hogy iskola után ki tudjanak kapcsolódni és tudjanak kicsit szórakozni. A különböző kulturális rendezvények és fesztiválok nagyon népszerűek köreinkben, mint például a VIDOR Fesztivál és más nagyobb szabású programok.

– emelte ki Ecsedi Noémi, diákpolgármester.

A város ifjúsága számára az elkövetkezendő időszak is bővelkedik majd programokban, erről a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda is gondoskodik. A fiatalok pedig abban bíznak, hogy még több városi rendezvény lesz a diákság számára.