Pénteken elindul az online jegyvásárlás a VIDOR Fesztivál programjaira

Pénteken elindul az online jegyvásárlás a VIDOR Fesztivál programjaira

A Móricz Zsigmond Színház vezetősége és egyben a Vidor Fesztivál szervezője örömmel tájékoztatja a kedves Közönséget, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, a XX. Vidor Fesztivál programjaira az online jegyvásárlási lehetőséget az ígértnél korábbi időpontra változtatta – tájékoztatta szerkesztőségünket a Móricz Zsigmond Színház.

2021. július 30-a péntek 17.00 órától már online is vásárolhatnak jegyeket a VIDOR Fesztivál programjaira az érdeklődők. Mindamellett, hogy online biztosítják a szervezők a jegyvásárlási lehetőséget, további kedvezményekkel is készültek.

20% kedvezmény a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadására

Azok a nézők, akik rendelkeznek Móricz Zsigmond Színház 2021/22. évadára szóló érvényes színházbérlettel, vagy bármely VIDOR előadásra 2021. július 30-ig megváltott jeggyel, most 20 % kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a Rózsakert Szabadtéri Színpadon 2021.08.13-án bemutatásra kerülő CZIBOR, A RONGYLÁBÚ CÍMŰ musicalre.

A MagyaRock Dalszínház vendégelőadásában az ARANYCSAPAT történetéről, a magyar futball aranykorának zsenijéről és a végtelen hazaszeretetről szól a CZIBOR, A RONGYLÁBÚ musical, melyet a nyíregyházi közönség augusztus 13-án tekinthet meg a Rózsakert Szabadtéri Színpadon Mészáros Árpád Zsolt főszereplésével.

További információkról készséggel adnak felvilágosítást személyesen, a Szervező- és jegyirodában (Nyíregyháza, Színház utca 2.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507- 006, 30/303-2875, 20/233-2926 és hamarosan a www.moriczszinhaz.hu és megújult vidor.eu oldalon!