Őszi Oxford-Challenge-Málta roadshow a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban

A  Challenge Hungary Utazási Iroda közösen a Máltai Idegenforgalmi Hivatallal és az Oxford University Press Könyvkiadóval tanévnyitó rendezvényt tartott a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban.

 

Az Oxford University Press Kiadó munkatársa, azaz területi képviselője minden tanévkezdéskor ellátogat iskolánkba, ahogy ebben a tanévben is, és  bemutatja az új Nemzeti Alaptantervhez  és az emelt szintű érettségi vizsgához készített kiadványokat.

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselője, Hangya Edina, Máltáról és az ottani FELTOM által elismert nyelviskolák  kínálatáról, nyelvtanulási lehetőségekről adott tájékoztatást.

A Challenge Diákutaztató pedig a 2020. évre összeállított különleges programjairól mutatott be egy kis ízelítőt diák- és felnőttcsoportok részére.

A szervezők egy kis állófogadással várták  a program résztvevőit.

A tájékoztatóra regisztrált pedagógusoknak  apró ajándékokkal kedveskedtek,  illetve  sok-sok nyereményt (tárgynyeremények és utazások) sorsoltak ki.

A főnyeremény is gazdára talált: 1 fő részére egy  máltai utazást biztosít a Challenge iroda  2020. március 14-17-e között, mely során a résztvevő betekintést nyerhet majd egy helyi nyelviskola hétköznapjaiba is.

Igazán tartalmas, változatos volt az idei rendezvény, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium visszavárja  az Oxford Kiadót és partnereit a jövő tanévben is. 

 

Torda István Tamásné Nagy Ildikó

mesterpedagógus, az angol nyelv szaktanára