Őrületes Sárkányhajó Fesztivál volt hétvégén a Sóstói tavon – Ez már a negyedik volt!
Fotó: Trifonov Éva

Sárkányhajók versenyeztek egymással hétvégén a Sóstói tavon. Negyedik alkalommal rendezte meg a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. a Sárkányhajó Fesztivált. Idén az eddigieknél többen, 18 csapat nevezett és mérte össze evező tudását. Július 20-án Barkács-Bogrács Amatőr Főzőversennyel várják az érdeklődőket Sóstóra.

Sárkányhajók lepték el hétvégén a Sóstói csónakázó tavat. Negyedik alkalommal szervezet meg a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. a nagy népszerűségnek örvendő Sárkányhajó Fesztivált. Az érdeklődés a korábbi években akkora volt, hogy idén már 18 csapatnak adták meg a lehetőséget evező tudásuk összemérésére.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

A nevezők között voltak messzebbről érkező csapatok, indultak egyesületek, tánc csoportok, de még a városháza csapatának is szurkolhattak az érdeklődők.

A Szabolcs Néptáncegyüttes három csapattal is indult a versenyen.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

Július 20-án újabb egész napos programmal várják az érdeklődőket Sóstóra, 10 órakor kezdődik a Barkács-Bogrács Amatőr Főzőverseny, ahol kóstolójeggyel bárki megkóstolja az elkészült ételkülönlegességeket, de kísérő produkciók is lesznek a Krúdy Vigadó előtti téren felállított színpadon.

Kapcsolódó galéria

IV. Sóstói Sárkányhajó Fesztivál