Online verseny diákoknak – Irodalmi művek LEGO elemekkel

Kedves Diákok, Kedves Tanárok! A Nyíregyházi Egyetem LEGO® Education Innovation Studio-ja a H-Didakt Kft. és a LEGO Manufacturing Kft. támogatásával ONLINE LEGO ÉPÍTŐVERSENYT hirdet 3 korcsoportban! 

Téma: Egy kötelező irodalmi mű bemutatása LEGO elemekkel. A regisztráció egyben a versenyre szánt videó beküldése is. A versenyben az első 100 beküldő vesz részt. Beküldési határidő: 2021. február 21. Részletes leírás és a regisztráció az alábbi linken található: www.leis.hu/online_verseny

Téma: egy kötelező irodalmi mű/műrészlet bemutatása LEGO eszközökkel. Korcsoportok: I. korcsoport: 3-4. évfolyam; II. korcsoport: 5-6. évfolyam, illetve III. korcsoport: 7-8. évfolyam. 

Maximum 5 fős csapatok jelentkezését várják. A téma és regisztráció részletes leírása: korcsoportoknak megfelelő kötelező irodalmi mű/műrészlet bemutatása LEGO eszközökön keresztül. A LEGO elemekből megépített mű vagy műrészlet bemutatása egy maximum 3 perces videó formájában történjen. A videófelvétel kamera, fényképező vagy egyéb, erre alkalmas eszköz által rögzíthető. A mű bemutatása narrálással történjen. Az elkészült videóról egy linket várnak a szervezők (youtube, egyéb). A videó elfogadása a visszaigazoló levéllel történik. A versenyben csak az első 100 regisztráló, beküldő vehet részt, korcsoportonként kb. 33 csapat. Amennyiben a létszám betelt, a regisztrációs felület lezárásra kerül.

Regisztráció/beküldés határideje: 2021. február 21. Eredményhirdetés: 2021. március 09.

 

Forrás: Nyíregyházi Egyetem