Nyári útfelújítások Nyíregyházán

Június 20-án (szombat) aszfaltozzák a Ráday és a Bercsényi utcák, valamint a Hősök tere egy-egy szakaszát. A munkálatokat teljes útlezárás mellett végzik a Bercsényi utcán, ahová nem lehet majd behajtani a Bethlen Gábor utca felől, a Hősök terét pedig kizárólag a Korzó irányából lehet megközelíteni.

Június 22-én (hétfő) aszfaltmarási munkák lassítják a közlekedést a Stadion utca Városi Stadion főbejárata előtti szakaszán, a Toldi és Arany János utcai csomópontban, valamint a Rózsa és Róka utcákon.

Június 23-án (kedd) a tervek szerint folytatódnak az aszfaltmarási munkák az Arany János és Toldi utcai csomópontban, valamint az Árok, az Ív, a Szántó Kovács János és Népkert utcákon. Aszfaltozás miatt a Szabadság tér rendőrség előtti szakaszán kell forgalomkorlátozásra számítani.

Június 24-én (szerda) előreláthatóan folytatódnak a burkolatmarási munkák az Árok utcán, és aszfaltozás nehezíti a közlekedést az Ív, a Stadion, valamint a Rózsa utcákon.

Június 25-én (csütörtök) a Kalevala sétányon marási munkák miatt, a Toldi és Arany János utcai csomópontban, valamint a Róka és a Népkert utcákon aszfaltozás miatt forgalom- és sebességkorlátozás lesz érvényben.

Június 26-án (péntek) folytatódik a Kalevala sétányon az aszfaltmarás, burkolási munkák miatt pedig az Árok és a Szántó Kovács János utcákon, valamint a Vörösmarty közben aszfaltoznak.