Mozgalmas hétvége a Sportcentrumnál
Az atléták a Szuper Liga döntőben vesznek részt, a focisták bajnokit játszanak.

Igazi nagyüzem vár a Sportcentrum három szakágára az előttünk álló hétvégén. Debrecenben rendezik meg az idei Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőjét. A kétnapos megmérettetésre az egész szezon Magyar Szuper Liga sorozat versenyein elért eredményeik alapján a versenyszámonkénti legjobb 8 fő vehet részt. A Nyíregyházi Sportcentrum képviseletében 13 sportoló, összesen 9 versenyszámban vehet részt. A döntőre való részvétel jogát a következő sportolók vívták ki: Ónodi Dávid (képünkön), Tasi T. Dávid, Vígvári Szabolcs, Bakosi Péter, Pál Robin, Kerekes László, Szikszai Róbert, Káplár János, Helebrandt Máté, Guba Liliána, Palásti Luca, Fábri Anna és Kerekes Dóra.

Utolsó erőfelmérőjére készül a kosárlabda szakág Gombkötő Norbert irányításával. A szeptember 6-án megrendezendő tornán három korcsoport két helyszínen mérheti össze tudását. A torna jól szolgálja a hamarosan kezdődő bajnokságra való felkészülést.

Hazai pályán bizonyíthat pénteken és szombaton a Bozsik Labdarúgó Akadémia U13, 14, 15, 17 és 18-as csapatai. Az U16-U18-as korosztály szombaton Tállyával csaphat össze. A legkisebbekre Halásztelken vár egy nívós torna, az ország legjobb korosztályos csapataival.