Már a Szilveszterre készülnek a nyíregyházi szálláshelyek is!
Fotó: illusztráció

Pénteken búcsúzunk 2021-től, egy sikeres év reményében sokan táncos, zenés esttel lépnek majd át 2022-be. Rövid körképet készítettünk arról (listánk nem teljes, csak ízelítő), hogy miként készülnek a nyíregyházi szálláshelyek az év utolsó bulijára!

 

Hotel Pagony Wellness&Conference

„Szilveszterezzetek a Hotel Pagonyban, szokásunkhoz híven felejthetetlen hangulatban!

Az est folyamán a fantasztikus hangulatról a konferencia teremben az L.K. Beat Zenekar, az étteremben Dj. Koltai gondoskodik. Az est folyamán díjmentesen készíthetnek fotókat az étteremben felállított fotoboxban. A kínálatot különleges svédasztalos vacsora, valamint éjféli büfé, és az ételválasztékhoz illő italok teszik teljessé. (kivéve rövidital)”

PROGRAM: december 31.

19.00 Vendégfogadás, welcome drink

20.00 Svédasztalos vacsora

00.00 Pezsgős koccintás

00.15 Svédasztalos éjféli vacsora

00.30 ÁMOKFUTÓK fellépése

Zene, tánc, garantált jókedv hajnalig!

 

Hotel Korona

„Még mindig gondolkozol hol töltsd el az év utolsó estéjét? Tarts velünk a Korona Hotel-ben, ahol a mennyei fogások mellett kitűnő zenékkel búcsúztathatod a 2021-es évet! Több helyszínen, köztük a Korona Hall-ban vagy akàr a John Bull Pub-ban is foglalhatsz asztalt! Lesz még újévi egészben sült malac, korlátlan étel- és italkínálat, különleges éjféli menü! Búcsúzzunk az óévtől és köszöntsük az újat fantasztikus hangulatban!”

Kezdés: 20:00

Részvételi díj: 23.900 Ft

Asztalfoglalás szükséges: +36 42 409 300

Email: recepcio@korona-hotel.hu

Lesz élő zene, melyet  Dj Ricky és a Vox együttes fog biztosítani
 

Hunguest Hotel Sóstó

„Újévi forgatag Nyíregyházán

Érvényesség: 2021. december 29 - 2022. január 1. között. Az ajánlat minimum 2 éjszaka esetén foglalható. Ajánlatunk tartalma: szállás félpanzióval, az Aquarius Élményfürdő üzemelő medencéinek igénybevétele a nyitva tartás függvényében, parkolás, fürdőköpeny használat, wifi.

színes szilveszteri programok
sztárvendég: Caramel”

 

Lugas Szálloda és Étterem

„Szilveszterezzen a Lugasban! Szilveszteri gálavacsora, éjféli menü, korlátlan italfogyasztás! A zenét a Santa Fé Party Band szolgáltatja!

Belépő: 22.000Ft/fő
Asztalfoglalás a +36 (42) 994 444 telefonszámon vagy az info@lugashotel.com címen.