Kiszűrték a forgalomból
Fotó: police.hu

A Szabolcs megyei rendőrök az M3-as autópálya Kántorjánosi pihenőjében ellenőrizték a túlsúlyosnak bizonyult járműszerelvényt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2022. április 17-én az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy mikrobuszból, és a hozzákapcsolt utánfutóból álló román honosságú járműszerelvényt. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya jelentősen meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, tovább haladását a szabálytalanság megszüntetéséhez kötötték, és 500.000 forint közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a román állampolgárságú járművezetőt.

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

… hogy mindenki hazaérjen!

 

Forrás: police.hu