Jubilál a Fuxtec-99,4 Sunshine FM műfüves teremlabdarúgó torna

Várhatóan az idén is nagy érdeklődés mellett zajlik majd, a jubileumi X. Fuxtec-99,4 Sunshine FM műfüves teremlabdarúgó torna a Nyíregyházi Filo Focicsarnokban, december 27. és 29. között. 

A szervezők rekord számú csapatra számítanak, hiszen már idő előtt 32 csapat jelezte részvételét, így a nagy érdeklődésre való tekintettel maximum 36 csapatosra tervezik a tornát – hangzott el a tornát ismertető sajtótájékoztatón. Márton Péter a Filo focicsarnok üzemeltetője, a torna szervezője elmondta: az elmúlt tíz év alatt egyre nagyobb népszerűségre tett szert az amatőr bajnokság, és egyre fiatalodik, hiszen nagyos sok ifjú focista lép pályára az idén is.

Az elmúlt egy évtized alatt 300 csapat közel háromezer játékosa focizott a Filo focicsarnok műfüvén és több mint 2500 gól született a torna története során.  Az idei év újdonsága, hogy a támogatóknak köszönhetően duplájára nőtt az összdíjazás, mely idén már egymillió forint. A győztes csapat 500 ezer forinttal lesz gazdagabb. A pénzdíjak mellett az első helyezett csapat 150.000 Ft értékű reklám lehetőséget kap a 99,4 Sunshine Fm-től.  A torna komolyságáról, a szabályok betartatásáról a Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának hivatalos játékvezetői gondoskodnak.

 

Forrás: Sunshine Rádió Kft.