Igazi közösségi tér lett a Nyíregyházi Jégpálya – Köszöntötték a harmincezredik látogatót

Igazi ifjúsági közösségi tér lett a Nyíregyházi Városi Jégpálya. A látogatók száma folyamatosan emelkedik, hétvégén köszöntötték a harmincezredik látogatót. Az üzemeltetők olyan rendezvényeket szerveznek, amelyek minden korosztály számára izgalmasak, volt már idén Retro Party és Farsangi Ice Party is.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Nyíregyházi Jégpálya. Mára már egy közös találkozási pont lett sokak számára. Szinte minden hétvégére jut valamilyen tematikus rendezvény nemrégiben volt Retro Party, most pedig Farsangi Ice Partyra várták az érdeklődőket.

A mai nap folyamán köszöntöttük a harmincezredik látogatót, én azt gondolom, hogy ebben a szezonban meg fog dőlni a tavalyi csúcsunk. Nagyon sokan vannak most is a Jégpályán, jó hangulat van, szólnak a jó zenék és kellemes kikapcsolódás ez a nyíregyháziaknak.

– mondta el Hajnal Gusztáv, a Continental Aréna programigazgatója.

Többen érkeztek jelmezbe öltözve a Jégpályára, a szombat este a farsang jegyében telt.

Meg volt hirdetve, hogy lehet farsangi szerelésbe jönni, azért festettem ki az arcom. De mi amúgy is minden héten jövünk ide.

– mondta el Kosuk Sára.

2018. tavaszán nyitotta meg először kapuit az új létesítmény, a nyíregyháziak régi álma vált ezzel valóra. Korábban valamelyik szomszédos városba kellett elutazni, ha korcsolyázni szerettek volna, most viszont már bármikor hódolhatnak a jég szerelmesei hobbijuknak. A fiatalok ki is használják ezt a lehetőséget és hetente többször is meglátogatják a Jégpályát.

Hetente kétszer járunk ide, nagyon szeretünk korizni, nagyon jó a közösség, jó a pálya és a zene is.

– mondta el Gergő és Andor.

A Városi Jégpálya nyitva tartása nagyban függ az időjárástól, enyhülés esetén a jég minősége romolhat. Előreláthatólag március végéig nyitva lesz, de ez változhat, ha hirtelen melegedés áll be az időjárásban.