Idén is meghirdetik a Szomszéd fűje mindig zöldebb! városszépítő akciót
Fotó: Trifonov Éva

Nyíregyháza Megyei Jogú Város és a NYÍRVV Nonprofit Kft. idén is meghirdeti „A szomszéd fűje mindig zöldebb!" városszépítő akciót.

Az akció keretében Nyíregyháza lakossága és a városban található intézmények, az ingatlan előtti közterületre igényelhetnek 1 kg fűmagot, illetve 1 köbméter komposztos termőföld keveréket, amelyet a sikeresen pályázóknak ingyenesen biztosítunk.

Társaságunk a füvesítési akcióval együttműködésre kívánja ösztönözni a Városlakókat, hogy Nyíregyháza minél „zöldebb" településsé válhasson, valamint a lakossággal közösen szeretnénk növelni és javítani a város zöldfelületeinek nagyságát és minőségét.

 Az akcióban való részvétel feltétele a honlapunkról letölthető pályázati adatlap kitöltése, valamint a közterületi felhasználás.

A jelentkezéseket a pályázók 2021. március 31-ig küldhetnek el a varosszepito@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4403 Nyíregyháza, Pf. 14. levelezési címre. A borítékon kérjük feltüntetni: „A szomszéd fűje mindig zöldebb!"

 A pályázatok beküldésének időtartama: 2021. március 01-31.

 A pályázati adatlap letölthető: www.nyirvv.hu

 A benyújtott pályázatokat munkatársaink helyszíni megtekintést követően bírálják el. Társaságunk a pályázatokat érkezési sorrendben, az elbírálás alapján a készlet erejéig támogatja. A komposztos termőföldet és a fűmagot Társaságunk ingyen biztosítja, a telepítés és a további gondozás az igénylő feladata, melyhez szakembereink füvesítési tájékoztatást is nyújtanak.

Tegyünk együtt egy még zöldebb Nyíregyházáért!

 

Forrás: NYÍRVV