Úgy vagy szép ahogy vagy - Kampányt indít a Fatum Nyíregyháza

Különleges kampányt indít a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások egy fotósorozatot készítettek, a céljuk pedig az, hogy felhívják a figyelmüket a természetes szépségre, illetve, hogy a nők elfogadják magukat olyannak, amilyenek. A sportolók az egészséges életmódot is szeretnék népszerűsíteni. 

Fotózáson a Fatum Nyíregyháza röplabda játékosai. Az együttes tagjairól a közelgő nőnap alkalmából készítettek képeket, ahol hétköznapi ruhában, de kisminkelve fotózták őket. 

- Most kezdődik a bajnokság hajrája, és a Magyar Kupa döntő. Ezért szerettünk volna néhány olyan fotóval kedveskedni szurkolóinknak, melyen kicsit másképp láthatnak bennünket, nem csak mezben, melegítőben - mondta Lacombe Zsófia játékos. 

Az „Úgy vagy szép ahogy vagy” kampány egyik célja az egészséges életmód népszerűsítése, melyhez a sport is hozzátartozik. A kampány nagykövete Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. 

- A 21. században az internet néha hamis képet mutat egy-egy emberről. Ez a kampány segít abban, hogy mindenki elfogadja magát, és tegyen annak érdekében egészséges életmóddal, mozgással, hogy a szépsége megmaradjon - mondta Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. 

A röplabdások maguk is sokat tesznek az egészséges életmódért. Pintér Andrea például sok vitaminban gazdag zöldséget fogyaszt, és jógázik is. 

- Egy-egy jógagyakorlat ellazít, segít a nyújtásban. Az egészséges ételek pedig egy sportoló számára különösen fontosak, hogy maximális teljesítményt nyújthasson a pályán - mondta Pintér Andrea játékos. 

A női röplabda gárda most a Magyar Kupa döntőre készül, melyet a jövő hét végén rendeznek Budapesten.