Idén is lesz Tirpák Fesztivál - A finom ételek mellett a zene és tánc sem maradhat el
Idén is lesz Tirpák Fesztivál

Szeptember 21-én és 22-én újra a gasztronómiáé lesz a főszerep Nyíregyházán. Idén is megrendezik a Tirpák Fesztivált, amelyen az ínyencek kedvükre válogathatnak majd a számtalan finomság és a színpadi produkciók közül. Szombaton, a Népi Ízek Találkozóján a „szakma”, vasárnap pedig az amatőr főzőcsapatok mutathatják be főzőtudományukat.

Szeptember 21-én, szombaton 10 órától startol a verseny, a finom ételek mellett a zene és tánc sem maradhat el. Lesz Népi Ízek Találkozója, 11 órától főző show Ihos József humoristával és Vajtó László gasztro-műsorvezetővel, 13.00-kor fellép a Szívtiproll, 16.30-kor a Folkfusion Band, este fél nyolckor pedig élő koncertet ad a TNT

Jön a Fásy Mulató

A Tirpák Fesztivált  szeptember 22-én, vasárnap a IV. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság  egészíti ki. Délelőtt zenél a Mentha Project, délután a Karmapirin, majd 15 és 18 óra között érkezik a Fásy Mulató, olyan művészekkel, mint Nótár Mary, Zámbó Krisztián, Fásy Zsüliett, Herceg Dávid, Jolly & Suzy, Zoltán Erika, valamint Fásy Ádám.

Várják a jelentkezőket

A IV. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságra szeptember 6-áig várják a gasztronómiában jártas csapatok, baráti társaságok jelentkezését.