Húsvéti hangolódás a Nyíregyházi Állatparkkal – Csodás fotókon a Parasztudvar lakói!
Fotó: Nyíregyházi Állatpark

A Nyíregyházi Állatpark fontos küldetése, hogy a látogatók ne csak a vadállatokkal ismerkedjenek meg, hanem megismerjék az ember közvetlen környezetében élő állatfajokat is. Így a Parasztudvarban olyan állatbemutatót lehet megtekinteni, ahol háziasított állatfajok élnek. 

Az évek folyamán a háziállatokat bemutató paletta folyamatosan bővült, így az őshonos racka, a magyar tarka és szürkemarha, a hidegvérű ló, a fekete és fehér házi bivaly mellett többek között vörös és fekete szőrű bozonton skót marhákkal, Kerry Hill és merino juhokkal valamint kameruni juhokkal és törpekecskével is lehet találkozni.

A tavasz beköszöntével itt sem maradt el a gyermekáldás.
A közelgő húsvét alkalmából, ezen a héten a háziállatok virtuális bemutatója következik.

S ne feledd! Ha teheted, támogasd a Nyíregyházi Állatparkot és vegyél segítő jegyet! Te is jól jársz, hiszen nyitás után kedvezményesen tudod majd megtekinteni az itt élő 5000 állatot.

– osztotta meg a Nyíregyházi Állatpark hivatalos közösségi oldalán bejegyzését, melyhez vidámabbnál vidámabb fotókat csatoltak a Parasztudvar lakóiról. A park fotóit cikkünk alatti galériánkban, vagy a Nyíregyházi Állatpark hivatalos közösségi oldalán tekinthetik meg!

 

Forrás: Nyíregyházi Állatpark

Kapcsolódó galéria

Élet a Parasztudvarban (Fotók: Nyíregyházi Állatpark)