Hétpróba – A FIFOT Egyesület 26 tagja szerzett bowling-érmet

Újabb hétpróbás tervüket teljesítették a FIFOT Egyesület tagjai – ezúttal bowling-érmeket szereztek!

Nyíregyháza MJV Önkormányzatának parasport támogatásával egy igen izgalmas és színes programsorozatnak lehetünk részesei, mely az elmúlt évben kezdődött és mindaddig tart, amíg meg nem valósítjuk „hétpróbás" terveinket – tájékoztatta szerkesztőségünket Tolnainé Sitku Erika, a FIFOT Egyesület elnöke.

– Elhatároztuk, hogy különböző sportágakban tesszük próbára magunkat, mindig újabb kihívásokat keresve. Minden egyes sportágban kitűzött és elért teljesítményért emlékérmet és oklevelet ajándékozunk a résztvevőknek. A kajak-kenu túra, a természetjárás és a kocogás után a bowling volt a negyedik próbatétel, melyen sikeresen túljutottunk. Most 26 fő nyakába került a bowlingért járó egyedi emlékérem. Ki gondolná, hogy ez próbatétel, hiszen olyan egyszerűnek tűnik?! De nem egy látássérült, vagy mozgáskoordinációs problémával küzdő számára! Nekik ez igazi kihívás, és nem kis próbatétel volt!

De megpróbálták, megcsinálták! Büszkék vagyunk rájuk, hogy nem adják fel! A nehézségek ellenére,  mindenki nagyon jól szórakozott. Már csupán három sportág teljesítése hiányzik, reméljük hamarosan Hétpróbásak leszünk!"  – számolt be az újabb sikerről Tolnainé Sitku Erika.

 

Kapcsolódó tartalmak:

► „Hétpróbásak leszünk” – Túl az első próbán a FIFOT Egyesület tagjai

► „Hétpróbásak leszünk!” – De mi az igazi próbatétel?

► „Hétpróbás kocogás" a Bujtosi-tó körül, a FIFOT Egyesület szervezésében

► Hétpróbás kocogás – A harmadik próba is sikeresen teljesült