Hatalmas elismerések! – A hazai turisztikai attrakciókat ismerték el, díjazott lett a Nyíregyházi Állatpark, a Pangea Hotel és a Sziget Hotel
Fotó: szállás.hu

Tegnap este kiderült, melyik szálláshely érdemelte ki 2021-ben az Év Szállása címet, s az Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Online Díjátadó Gálán azt is megtudhattuk, hogy melyik hazai turisztikai attrakciókat díjazták a látogatói értékelések, valamint a szakmai zsűri döntése alapján, illetve kik lettek a Turizmus Szakma Példaképei ebben az évben.

– Rendhagyó keretek közé szorította a járvány-helyzet az idén 9. alkalommal megrendezésre kerülő Év Szállása versenyt. A körülményekre való tekintettel, 2021-ban a szakmai zsűri véleménye és a szállásadatlapokon elérhető, közel másfél millió vendégértékelés került számításba a döntések során. Így idén kizárólag minőségi és szakmai kategóriákban születtek nyertesek az alábbi kategóriákban: Év Szállása 2021, az Év Turisztikai Települése 2021, az Év Turisztikai Attrakciója 2021. Továbbá kihirdetésre került a Turizmus Szakma Példaképe is – olvasható a szállás.hu oldalán.

Az Év Szállása 2021 kategóriában a 4-5 csillagos hotelek (70 szoba alatt) kategóriában a szakmai díjak közül az elsőt hozta el a nyíregyházi Pangea Hotel, maga mögé utasítva ezzel a siófoki SunGarden Wellness & Conference Hotelt, a harmadik helyet pedig szintén nyíregyházi díjazott kapta – a Sziget Hotel Nyíregyháza.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere hivatalos közösségi oldalán gratulált a díjazottaknak. 

– Kedves Nyíregyháziak! Karácsony előtt igazán szép ajándékot kapott városunk! Tegnap este tartották meg ugyanis az Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Online Díjátadó Gálát - a hazai turisztikai attrakciókat ismerték el a látogatói értékelések, valamint a szakmai zsűri döntése alapján – és Nyíregyháza újabb díjakkal gazdagodhatott. A 4-5 csillagos hotelek (70 szoba alatt) kategóriájában első lett a Pangea Hotel; a harmadik a Sziget Hotel, az Év Turisztikai Attrakciója pedig a Nyíregyházi Állatpark lett. Szívből gratulálok a díjazottaknak! – írta bejegyzésében.