Füles és társai – Rajzpályázatot hirdet a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola
Fotó: Illusztráció

A Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából „Füles és társai” címmel rajzpályázatot hirdet Nyíregyháza város alsó és felső tagozatos tanulói számára két korcsoportban.

A pályázat témája az idei Év Madara, az erdei fülesbagoly, valamint társai, a Sóstói-erdőben is élő másik két bagolyfaj: a macskabagoly és a kuvik. A három éjszakai ragadozó madár bármelyikét lehet ábrázolni. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, de ne legyenek nagyobbak A/4-es méretnél! A méreten felül 3 cm-es kerettel ellátva kérjük a pályamunkákat postán vagy személyesen eljuttatni az erdei iskolába (4481, Nyíregyháza-Sóstóhegy Igrice u. 3.).

Határidő: 2020. március 10, kedd. Osztályonként 5 művet tudnak elfogadni.

Ünnepélyes eredményhirdetés az Erdők Nemzetközi Napját (március 21.) követő héten lesz. Korcsoportonként a legszebb 3 alkotást jutalmazzák, a díjazottakat külön értesítik. Az eredményhirdetéssel egy időben az arra érdemes pályamunkákból kiállítás nyílik a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában, s minden hétköznap 9-16 óra között megtekinthető lesz a Madarak és Fák Napjáig (május közepéig). A művükkel szereplő gyermekek névsorát a NYÍRERDŐ Zrt. honlapján teszik közzé a megnyitót követően, ők emléklapot és kis ajándékot kapnak.

További információk ide kattintva érhetők el.

 

Forrás: NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt.