Felkészülés a világbajnokságra
Idén is a világelsőség a célja Kiss Tibor testépítőnek. Ugyan most holtszezon van, már javában készül az őszi világbajnokságra. Mint mondja, náluk nincs leállás, a felkészülést nem lehet néhány hónap alatt végigcsinálni.

A négyszeres magyar bajnok testépítő tavaly Olaszországból hozta el a Mr. Universe világbajnoki címet. Elsőségét idén is szeretné megőrizni, viszont új kategóriában indulna. Ezért számára nincs pihenés, már most az őszi világbajnokságra edz. Azonban más terve is van, a profi kártya megszerzését is célul tűzte ki. Mint mondta, ehhez mindenféleképpen el kell indulnia a világbajnokságon, s a kategóriát meg kell nyernie.

[REKLAM]

A kártya megszerzése egy többéves megfeszített munka gyümölcse lenne. A professzionális szint mellett egy szűk elitbe kerülne be, a valóban legjobbak közé tartozna. Kiss Tibor a felkészülésben jelenleg a tömegnövelés végén jár, márciustól már szigorú diétába kezd. Nyár végére kell formába kerülnie, hiszen ekkor rendezik a magyar bajnokságot, amit ötödször is meg akar nyerni. A megmérettetés ugyanakkor kötelező lépcső a világbajnoksághoz is, amit ősszel tartanak Olaszországban.

A személyi edzőként dolgozó sportember kezdetben, mint erőemelő versenyzett és szerzett díjakat, ami máig közel áll hozzá, csakúgy, mint a guggolás is, amiben ebben az évben a 300 kg-ot szeretné elérni.

Zadubenszki Norbert